Nagrada
Razpis za 2. nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe  2014

Pod pokroviteljstvom Janeza Potočnika, evropskega komisarja za okolje


Razpis za 2. nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe 2014 je zaključen! 

Na razpis za drugo nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks se je prijavilo 13 podjetij. V kategoriji majhnih oz. srednje velikih podjetij je prispelo 9 prijav, v kategoriji velikih podjetij pa so prispele 4 prijave.

 

 

ZNANI SO FINALISTI NAGRADE!

 

V kategoriji velikih podjetij so se v finale uvrstili: Ljubljanske mlekarne, d. d. s projektom Računalniške simulacije potencialnih funkcionalnih prehranskih dodatkov – lovilcev kemijskih karcinogenov, Si.mobil d.d. s projektom Žur z razlogom – Služba me ne išče in  UniCredit Banka Slovenija d.d. s projektom Dolgoletno partnerstvo z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje.

 

V kategoriji majhnih oz. srednje velikih podjetij pa so se v finale uvrstili: CareDesign, sistemi povezovanja, d.o.o. s projektom Nacionalna točka za starejše MATijA, Jazon d.o.o. s projektom Razvoj zelene socialne franšize eTRI, Microsoft d.o.o. s projektom Simbioza med generacijami, SVET VMES, arhitekturno projektiranje, d.o.o. s projektom Vabilo k učenju in igri _ Projekt prenove obstoječih izobraževalnih ambientov in ŠS storitveno podjetje d.o.o. s projektom »Moje izkušnje«.

 

 

 

Razglasitev zmagovalcev v obeh kategorijah bo 12. maja 2014 na Bledu. Projekt je namenjen širjenju in večji prepoznavnosti najboljših praks na področju družbene odgovornosti. Na razpis so se lahko prijavila podjetja v sodelovanju z najmanj enim nepodjetniškim deležnikom (partnerjem), kar predstavlja inovativen koncept na področju družbeno odgovornih nagrad, ki se ponavadi osredotočajo le na posamezna podjetja kot samostojne akterje.

 

 

Partnerji nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks so:

 

AmCham - Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji

 

CNVOS - mreža slovenskih nevladnih organizacij

 

CSR Europe

 

Ekonomska fakulteta

 

Fakulteta za družbene vede

 

PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi

 

UNGC Slovenija

 

Združenje delodajalcev Slovenije

 Dogodki in aktivnosti

12.05.20142. mednarodna co-konferenca "Nove ekonomije za trajnostne horizonte"
več

12.05.2014Podelitev nagrad družbeno odgovornih podjetniških praks
več

05.06.2014Letno srečanje članov MDOS
več

Galerija