Koncept družbeno odgovorne organizacije dogodka
Z namenom, da naši dobri nameni ne bi ostali le pri besedah, se vsako leto potrudimo, da konferenco organiziramo v skladu z načeli družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja. Spodaj je navedenih nekaj pomembnih korakov, ki smo jih naredili v tej smeri:

 

Prevoz

 

Udeležence konference želimo spodbuditi k uporabi javnih prevoznih sredstev za dostop do prizorišča, poleg tega pa omogočamo deljenje prevoza za tiste, ki potujejo z avtomobili. Udeležence prosimo, da na prijavnem obrazcu označijo, če imajo prosto mesto v avtomobilu in lahko na ta način ponudijo prevoz kateremu izmed ostalih udeležencev konference, oziroma če prevoz iščejo.

 

Poleg pozitivnih posledic za okolje je to tudi priložnost za mreženje s soudeleženci konference.

 

Pogostitev


Pogostitev udeležencev s prigrizki in pijačami je v največji možni meri sestavljena iz pridelkov lokalne pridelave, s posebnim poudarkom na organski in sezonski ponudbi. Ponudba ustekleničenih napitkov je omejena do največje mogoče mere.

 

Tiskani materiali

 

Vsi tiskani materiali, ki so uporabljeni za izvedbo konference, so v največji možni meri natisnjeni na recikliranem papirju. Trudimo se, da natisnemo le najnujnejše materiale in na ta način omejimo količino nepotrebnega odpadnega materiala.Dogodki in aktivnosti

11.12.2017DRUŽBENO ODGOVORNI HACKATHON
več

12.12.2017Družbena odgovornost podjetij v praksi in politikah
več

01.03.2018Novosti na področju trajnostnega/nefinančnega poročanja: spletni seminar
več

Galerija