Koncept družbeno odgovorne organizacije dogodka
Z namenom, da naši dobri nameni ne bi ostali le pri besedah, se vsako leto potrudimo, da konferenco organiziramo v skladu z načeli družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja. Spodaj je navedenih nekaj pomembnih korakov, ki smo jih naredili v tej smeri:

 

Prevoz

 

Udeležence konference želimo spodbuditi k uporabi javnih prevoznih sredstev za dostop do prizorišča, poleg tega pa omogočamo deljenje prevoza za tiste, ki potujejo z avtomobili. Udeležence prosimo, da na prijavnem obrazcu označijo, če imajo prosto mesto v avtomobilu in lahko na ta način ponudijo prevoz kateremu izmed ostalih udeležencev konference, oziroma če prevoz iščejo.

 

Poleg pozitivnih posledic za okolje je to tudi priložnost za mreženje s soudeleženci konference.

 

Pogostitev


Pogostitev udeležencev s prigrizki in pijačami je v največji možni meri sestavljena iz pridelkov lokalne pridelave, s posebnim poudarkom na organski in sezonski ponudbi. Ponudba ustekleničenih napitkov je omejena do največje mogoče mere.

 

Tiskani materiali

 

Vsi tiskani materiali, ki so uporabljeni za izvedbo konference, so v največji možni meri natisnjeni na recikliranem papirju. Trudimo se, da natisnemo le najnujnejše materiale in na ta način omejimo količino nepotrebnega odpadnega materiala.Dogodki in aktivnosti

15.11.20163. družbeno odgovorni zajtrk: Transparentno poslovanje in nefinančno poročanje
več

30.05.2017Mednarodna konferenca Trendi na področju družbene odgovornosti 2017
več

Galerija