NovicePrijavljena podjetja

V kategoriji velikih podjetij so se na razpis prijavili: Ljubljanske mlekarne, d. d., Si.mobil d.d., UniCredit Banka Slovenija d.d.in NLB d.d..

 

V kategoriji majhnih oz. srednje velikih podjetij pa so se prijavili: MERCATOR IP, invalidsko podjetje, d.o.o., BB Svetovanje d.o.o., CareDesign, sistemi povezovanja, d. o. o., Jazon d.o.o., Microsoft d.o.o., Odvetniška pisarna Zidar Klemenčič, SVET VMES, arhitekturno projektiranje, d.o.o., ŠS storitveno podjetje d.o.o. in Intra lighting d.o.o..

 


Razpis je zaključen

Razpis za 2. nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks za partnerstva, inovacije in spremembe 2014 je zaključen!

 

Na razpis za drugo nagrado družbeno odgovornih podjetniških praks se je prijavilo 13 podjetij. V kategoriji majhnih oz. srednje velikih podjetij je prispelo 9 prijav, v kategoriji velikih podjetij pa so prispele 4 prijave.


Delavnica za potencialne prijavitelje

Zainteresirana podjetja vabimo, da se nam pridružijo na delavnici za prijavitelje, kjer bomo predstavili nagrado ter ponujali odgovore na vaša konkretna vprašanja.

 

DATUM: Ljubljana, 4. marec 2014 (9:00-11:00)

 

Prijave: petra@mdos.si, 01/430 37 51

 

 Dogodki in aktivnosti

29.09.2014Pionirski dogodek Odprta koda trajnostnih inovacij
več

23.10.2014Jesensko srečanje članov MDOS
več

28.10.2014Mednarodna konferenca: Kako lahko podjetja odpravljajo krčenje gozdov
več

10.11.2014Mednarodna konferenca: Podjetja in človekove pravice - Kako priti preko politik, upravljati tveganja in graditi odnose
več

Galerija