Evropska nagrada družbeno odgovornih podjetniških praks (European CSR Award Scheme)

Pod pokroviteljstvom Janeza Potočnika, evropskega komisarja za okolje


Pod pokroviteljstvom Janeza Potočnika, evropskega komisarja za okolje

 

Prejemnika nagrade sta BTC d.d. in INFORMA ECHO d.o.o.! Mreža za družbeno odgovornost Slovenije in Ekvilib Inštitut sta v sodelovanju s partnerskimi organizacijami na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani razglasila zmagovalca prve Evropske nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks v Sloveniji. V kategoriji velikih podjetij je nagrado prejelo podjetje BTC d.d. za projekt »BTC City in ženski smučarski skoki«, v kategoriji majhnih oz. srednje velikih podjetij pa je nagrado prejelo podjetje INFORMA ECHO d.o.o. s projektom »Iniciativa Energija si«. Oba nagrajenca sta hkrati prejemnika evropske nagrade, njuni predstavniki pa se bodo udeležili slavnostne podelitve, ki jo bo Evropska komisija organizirala 25. junija 2013 v Bruslju.

 

Več informacij najdete tukaj

 

Mreža za družbeno odgovornost Slovenije

Petra Hartman

e-pošta: petra@ekvilib.org 

Tel.:+ 386 (0)1 430 37 51

 

Medijski partner projekta v Sloveniji: Slovenska tiskovna agencija

Partnerji Evropske nagrade družbeno odgovornih podjetniških praks v Sloveniji so: AmCham - Ameriška gospodarska zbornica v Sloveniji, CNVOS – mreža slovenskih nevladnih organizacij,Ekonomska fakulteta, Fakulteta za družbene vede, Gospodarska zbornica Slovenije, IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti, PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, Združenje delodajalcev Slovenije in Združenje Manager.
Dogodki in aktivnosti

29.09.2014Pionirski dogodek Odprta koda trajnostnih inovacij
več

23.10.2014Jesensko srečanje članov MDOS
več

28.10.2014Mednarodna konferenca: Kako lahko podjetja odpravljajo krčenje gozdov
več

10.11.2014Mednarodna konferenca: Podjetja in človekove pravice - Kako priti preko politik, upravljati tveganja in graditi odnose
več

Galerija