Konferenca RESPONSIBLE BUSINESS SUMMIT

Za partnerje in člane MDOS je omogočen 15% popust pri prijavi (promocijska koda: EKV500).


 

Konferenca Responsible Business Summit s preko 500  udeleženci, več kot 65 vrhunskimi govorci in več predsedniki uprav, ki bo potekala 7. in 8. maja 2013 v Londonu, predstavlja enkratno  priložnost za izmenjavo najboljših praks in razpravo o najnovejših trajnostnih izzivih v letu 2013.

 

Zakaj se udeležiti konference Responsible Business Summit 2013?

 

-          Zgradite ključne odnose - Od generalnega direktorja družbe BSKYB, do izvršnega direktorja Greenpeacea do izvršnega urednika revije The Economist. Nobeno drugo srečanje ne združuje toliko udeležencev visokega profila. Gradite kariero skozi gradnjo odnosov z vodilnimi v poslovnem, nevladnem in medijskem svetu.

-          Ključne teme družbene odgovornosti 2013 - Od plenarnih razprav do poglobljenih praktičnih ločenih panelov, boste lahko poslušali najnovejše raziskave na najbolj ključnih temah, kot so upravljanje dobavne verige, človekove pravice in vključevanje nevladnih organizacij.

-          Zajamčeno mreženje - Letošnja konferenca bo prinesla močen poslovni fokus.

-          Pogledi rastočih trgov- Letošnji govorci so med drugim vodje družbene odgovornosti podjetij  vodilnih podjetij s sedežem v ZAE, Jordaniji, Hong Kongu in še več. Dobite resnično globalno perspektivo in se učite od tistih v ospredju družbene odgovornosti v hitro spreminjajočem okolju.

 

Za partnerje in člane MDOS  je omogočen 15% popust pri prijavi (promocijska koda: EKV500).


Več informacij o konferenci, skupaj s predstavitvenimi materiali, najdete tukaj.

 

http://events.ethicalcorp.com/rbs/index.php

 
Dogodki in aktivnosti

15.11.20163. družbeno odgovorni zajtrk: Transparentno poslovanje in nefinančno poročanje
več

30.05.2017Mednarodna konferenca Trendi na področju družbene odgovornosti 2017
več

Galerija